Oproep aan gedupeerden Schalke’04 on Tour bij RKSV Groene Ster

De clinic Schalke auf Tournee, die plaats zou vinden op 9 en 10 juli 2018 bij RKSV Groene Ster zal geen doorgang vinden. Tientallen amateurverenigingen en vele honderden jeugdvoetballertjes zijn gedupeerd door het faillissement van het Nederlandse bedrijf Sporting Events BV. Het bedrijf organiseerde voetbalclinics voor kinderen bij amateurclubs in samenwerking met topclub Schalke’04, maar is met de Duitsers in de clinch geraakt. Daardoor kunnen de clinics en de reizen niet doorgaan en zijn honderden ouders hun geld kwijt. Schalke onderneemt juridische stappen en adviseert ouders hetzelfde te doen.

Groene Ster weet niet welke leden en niet-leden zich hebben aangemeld en al betaald hebben voor het “Schalke on Tour” evenement dat gehouden zou worden op maandag 9 juli en dinsdag 10 juli op ons sportpark Pronsebroek.

Wij willen dit graag vernemen zodat wij dit kunnen doorgeven aan externe partijen, die samen met de vele gedupeerden bij andere verenigingen gezamenlijk proberen juridische stappen te ondernemen.

Geef daarom zo snel mogelijk de volgende gegevens door per mail aan [email protected] :

Naam speler / speelster

Adres

Mail-adres

Telefoon

Bedrag dat al betaald is

Lees ook: Voetballertjes gedupeerd: clinic Schalke 04 gaat niet door na faillissement Nederlands bedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *