KNVB maakt competitie-indeling hoofdklasse B bekend

De KNVB heeft de competitie-indeling van de hoofdklasse B bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen 2018-2019. Ten opzichte van het voorbije seizoen treft Groene Ster in de hoofdklasse B zeven nieuwe tegenstanders. Unitas (kampioen eerste klasse B) en Minor (kampioen eerste klasse D) promoveren naar de hoofdklasse B. De Utrechtse ploegen De Meern en Magreb’90 dalen af vanuit de derde divisie. Vanuit de zondaghoofdklasse A maken RKAVV (Leidschendam), Leonidas (Rotterdam) en Alphense Boys (Alphen aan den Rijn) de overstap naar de hoofdklasse B. De verdeling van de clubs in provincies: Zeeland (1), Utrecht (2), Zuid-Holland (5), Noord-Brabant (5) en Limburg (3). Onderstaand de volledige indeling hoofdklasse B seizoen 2018-2019:

Alphense Boys (Alphen aan den Rijn) Magreb’90 (Utrecht)
Baronie (Breda) RKAVV (Leidschendam)
De Meern (Utrecht) RKSV Minor (Nuth)
Gemert (Gemert) Nuenen (Nuenen)
Groene Ster (Heerlerheide) SV Meerssen (Meerssen)
Halsteren (Halsteren) UDI’19/CSU (Uden)
IFC (Hendrik Ido Ambacht) Unitas (Gorinchem)
Leonidas (Rotterdam) Vlissingen (Vlissingen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *