Groene Ster opent competitie met uitduel bij Vlissingen

De KNVB heeft het competitieprogramma bekend gemaakt voor de hoofdklasse B seizoen 2018-2019. Groene Ster start op zondag 2 september 2018 met een uitwedstrijd in Zeeland bij VC Vlissingen. Beide ploegen troffen elkaar ook op de slotdag van de competitie van verleden seizoen (0-0). Een week na de seizoensouverture speelt Groene Ster in het eerste thuisduel de Limburgse derby tegen promovendus RKSV Minor. Op de derde zondag van september speelt Groene Ster wederom tegen een nieuwkomer als een bezoek wordt gebracht bij Magreb’90 in Utrecht. Op zondag 7 oktober 2018 staat de andere derby van de hoofdklasse B op de agenda als SV Meerssen te gast is op sportpark Pronsebroek.

Bekijk volledig speelschema Hoofdklasse B seizoen 2018-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *