Groene Ster naar Vlissingen voor seizoensouverture

Vorig seizoen sloot Groene Ster de competitie af met een uitduel in Vlissingen (0-0). Komende zondag start het 8e achtereenvolgende seizoen voor Groene Ster in de hoofdklasse B met hetzelfde affiche als de op een na meest verre uitwedstrijd (206 km) in Zeeland aanvaard zal worden door Groene Ster.

In het kader van ‘een goed begin is het halve werk’ zal Groene Ster in Zeeland de seizoensopener met een positief resultaat willen aftrappen. Na een dikke maand voorbereiding zal er elke zondag gestreden moeten worden voor de punten in een competitie die door insiders als sterker wordt geacht dan verleden seizoen. Mede gebaseerd op de zeven nieuwe ploegen in de hoofdklasse B, waarvan er een aantal (Leonidas, Alphense Boys, RKAVV) overkwamen vanuit de hoofdklasse A en daar in de subtop wisten te eindigen. Samen met de ex-derdedivisionisten De Meern en sva Papendorp (nieuwe naam voor Magreb’90), de promovendi Unitas en Minor en de ambities bij de gevestigde namen zoals Halsteren, Gemert en UDI’19/CSU ligt er een spannend competitieverloop voor de voetballiefhebber in het verschiet.

Ten opzichte van het laatste competitieduel van vorig seizoen in Vlissingen zal de onderlinge ontmoeting van komende zondag een andere dimensie hebben. In mei van dit jaar stond er niets meer op het spel en kon een op veel plaatsen gewijzigd Groene Ster de nul houden tegen de Zeeuwen die in dat treffen afscheid namen van een aantal vaste krachten. De equipe van Maurice Verbunt kende een gedegen voorbereiding met als afsluiter in de laatste week de bekerwinst tegen tweededivisionist FC Lienden en de prolongatie van het Kampioenschap van Heerlen. Een prima opsteker voor Groene Ster om met vertrouwen de seizoensstart tegemoet te zien. Zondag rolt de bal voor het echt en zal het besef er ook zijn dat er alleen over een prima voorbereiding gesproken kan worden als ook de seizoensouverture in klinkende munt wordt omgezet.

Vlissingen – Groene Ster zal zondag worden gespeeld op het nabijgelegen kunstgrasveld van de Zeeuwse club. De Gemeente heeft nog geen goedkeuring verleend om op het hoofdveld (natuurgras) van sportpark Irislaan te voetballen gezien de voorbije droogteperiode.

Geef u op voor de busreis naar Vlissingen!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Vlisisngen. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Irislaan
Irislaan 239
4383 VV Vlissingen

HoofdklasseB

Zondag 2 september 2018

Vlissingen – Groene Ster

Locatie: Sportpark Irislaan

Scheidsrechter: P. Raven uit Bovenkarspel

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.00 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 1 Minor Leonidas 14.30 uur
02-09-2018 UDI’19/CSU Baronie 14.00 uur
Periode 1 Halsteren Gemert 14.30 uur
Vlissingen Groene Ster 14.00 uur
sva Papendorp RKAVV 14.30 uur
Alphense Boys Unitas 14.00 uur
IFC Nuenen 14.00 uur
Meerssen De Meern uitgesteld zondag 11-11-18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *