Groene Ster – SC Heerenveen: mooi affiche in tweede ronde TOTO KNVB beker

Afgelopen zaterdagavond vond de loting voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker plaats. Na het bekersucces tegen FC Lienden en TEC kwam er voor Groene Ster bij de loting wederom een thuisduel uit de bus en wel tegen SC Heerenveen. Een prachtig affiche voor Groene Ster tegen de Friese eredivisionist. SC Heerenveen, getraind door Jan Olde Riekerink, schakelde in de eerste bekerronde tweededivisionist Katwijk uit met het kleinst mogelijke verschil (0-1). Pas na verlenging werd de zege in Katwijk behaald door een doelpunt van Sam Lammers in de 117e minuut.

De wedstrijden in de tweede ronde van de TOTO KNVB beker zullen gespeeld worden op dinsdag 30 en woensdag 31 oktober én donderdag 1 november. De KNVB streeft ernaar aanstaande maandag het speelschema bekend te maken.

Blijf de website in de gaten houden voor alle nieuws en informatie rondom Groene Ster – SC Heerenveen.

De selectie van SC Heerenveen

De volledige loting voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker.

BEKIJK LOTING:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *