Nieuws over bekerduel Groene Ster – SC Heerenveen

De bekerwedstrijd in de tweede ronde van de TOTO KNVB beker tussen hoofdklasser Groene Ster en eredivisionist SC Heerenveen zal op woensdag 31 oktober 2018 definitief plaatsvinden op ons eigen Sportpark Pronsebroek aan de Hei-Grindelweg te Heerlerheide. Aanvang van dit bekertreffen is om 19.45 uur. Groene Ster heeft hierover met de gemeente Heerlen gesproken en die verleent alle medewerking om de wedstrijd op onze accommodatie door te laten gaan. Groene Ster wil voor iedereen hier een fantastisch en onvergetelijk evenement van maken.

Entree
De entreeprijs voor deze wedstrijd bedraagt EUR 10,00 voor volwassenen. De entreeprijs voor de leeftijd 65+ en jeugd t/m 14 jaar bedraagt EUR 5,00. Omdat de belangstelling voor deze wedstrijd enorm groot is, verzoeken wij iedereen een ticket in de voorverkoop te kopen. Wij zullen snel op onze kanalen (website, Facebook, Twitter, Instagram) de informatie publiceren wanneer en waar de voorverkoop van start gaat.

Groene Ster leden hebben voor deze wedstrijd vrije toegang, mits zij op een van de voorverkoopavonden hun persoonsgebonden toegangskaart persoonlijk komen afhalen in de kantine. Op de wedstrijddag zelf dienen leden die geen persoonsgebonden toegangskaart hebben afgehaald de normaal geldende entreeprijs te betalen.

Oproep vrijwilligers
Groene Ster kan dit mooie evenement alleen succesvol organiseren als de club de beschikking heeft over voldoende vrijwilligers. Groene Ster is met name nog op zoek naar:
*toezichthouders op sportpark
*stewards
*EHBO
*verkeersregelaars
*horeca medewerkers
*controle toegang tribune
*controle toegang parkeerplaats
*controle toegang/kassamedewerkers
*bonnenverkoop
*medewerkers die mee opbouwen en afbreken enkele dagen voor en na de wedstrijd.

Wil jij Groene Ster helpen tijdens dit evenement als vrijwilliger stuur dan een e-mail met je naam, mobiel nummer en e-mailadres naar [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *