Groene Ster kan uitstatus bij IFC oppoetsen

Komende zondag stapt Groene Ster de bus in voor een uitduel bij IFC in Hendrik Ido Ambacht en wacht een sportieve uitdaging voor de groen-witten om na twee tegenvallende resultaten weer voor het maximale te gaan. Aftrap op sportpark Schildman is om 14.00 uur.

IFC (Ido’s Football Club) startte de competitie met drie nederlagen op rij, maar wist in de laatste drie duels zeven punten te behalen door zeges bij RKAVV, thuis tegen Minor en een gelijkspel bij Alphense Boys. De ploeg van oud-prof Virgil Breetveld zal derhalve op eigen veld willen voortborduren op deze ongeslagen serie om zo voor het eerst deze competitie de sprong te kunnen maken naar het linkerrijtje van de hoofdklasse B.

Na de unieke zegereeks van vier duels ervaarde Groene Ster na de nipte nederlaag bij Gemert ook het eerste gelijkspel van de nog prille competitie. Afgelopen zondag liet Groene Ster provinciegenoot SV Meerssen ontsnappen en met een gestolen punt (1-1) ervandoor gaan. De equipe van Maurice Verbunt zal er veel aan gelegen zijn om bij IFC goed voor de dag te komen om zo in het kielzog te blijven van de topploegen Halsteren en Gemert.

Voor wat betreft de onderlinge historie bewaart Groene Ster vooral op het eigen sportpark Pronsebroek goede herinneringen. In seizoen 2016-2017 wist Groene Ster de Ambachtenaren met 4-0 te verslaan en vorig seizoen ging een riante 5-1 thuiszege op IFC de boeken in. De eerdere ontmoetingen in Hendrik Ido Ambacht leverde Groene Ster tweemaal een nederlaag op. In seizoen 2016-2017 werd er in de slotminuut met 2-1 verloren en vorig seizoen stond er na een 3-0 achterstand met rust een uiteindelijke 3-1 nederlaag op het scorebord. Aan Groene Ster zondagmiddag de uitdagende taak om de uitstatus in de onderlinge confrontaties tegen IFC wat op te poetsen en voor een goed resultaat te strijden.

Geef u op voor de busreis naar Hendrik Ido Ambacht!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Hendrik Ido Ambacht. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Schildman
Reeweg 75 B
3342 AA Hendrik Ido Ambacht

HoofdklasseB

Zondag 7 oktober 2018

IFC – Groene Ster

Locatie: Sportpark Schildman

Scheidsrechter: Bilal Sahiner uit Oss

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.00 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 7 UDI’19/CSU Minor 14.00 uur
14-10-2018 Halsteren Vlissingen 14.30 uur
Periode 1 IFC Groene Ster 14.00 uur
Meerssen sva Papendorp 14.30 uur
Gemert Alphense Boys 14.00 uur
Baronie Leonidas 14.30 uur
De Meern Nuenen 14.00 uur
RKAVV Unitas 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *