Voorverkoop Groene Ster – SC Heerenveen ook bij lokale ondernemers gestart

Na een aantal voorverkoopdagen in de kantine van Groene Ster zijn er inmiddels ruim 1.000 kaarten verkocht voor het bekerduel Groene Ster – SC Heerenveen! Er is veel animo voor de bekerstrijd tussen de Limburgse hoofdklasser en de Friese eredivisionist op woensdag 31 oktober aanstaande. Inmiddels is voor niet-leden, buiten de voorverkoopmomenten in de kantine van Groene Ster, ook de voorverkoop gestart bij een aantal lokale ondernemers. U kunt uw entreetickets voor Groene Ster – SC Heerenveen ook bemachtigen bij de volgende verkooppunten:

* Café-Zaal d’r Bok, Bokstraat 53, 6413 AS Heerlen 
* Tabak & Gemak Heksenberg, Mgr. Hanssenstraat 17, 6414 CC Heerlen 
* Café De Bolle, Gravenstraat 2, 6413 ES Heerlen
* Primera Heerlerheide, Wannerstraat 15-17, 6413 EV Heerlen

De voorverkoop momenten in de kantine van Groene Ster zijn als volgt:

Dinsdag 23 oktober 2018 van 18.30 uur t/m 21.30 uur
Vrijdag 26 oktober 2018 van 18.30 uur t/m 21.30 uur

De leden van Groene Ster kunnen op deze voorverkoop momenten hun persoonsgebonden toegangsbewijs afhalen. LET OP: Dit kan alleen tijdens de voorverkoop momenten in de kantine van Groene Ster! 

De entreeprijs voor deze wedstrijd bedraagt EUR 10,00 voor volwassenen. De entreeprijs voor de leeftijd 65+ en jeugd t/m 14 jaar bedraagt EUR 5,00.

Groene Ster leden hebben voor deze wedstrijd vrije toegang, mits zij op een van de voorverkoopavonden hun persoonsgebonden toegangskaart persoonlijk komen afhalen in de kantine. Op de wedstrijddag zelf dienen leden die geen persoonsgebonden toegangskaart hebben afgehaald de normaal geldende entreeprijs te betalen.

Tijdens de voorverkoop momenten kunnen ook de speciale ‘limited edition’ wedstrijdsjaals (EUR 7,50 per sjaal) besteld worden. Er is maar een beperkte oplage van deze sjaals, waarvan de levering in een later stadium zal plaatsvinden. Wees er dus snel bij, want OP = OP! Sjaals kunnen ook per post worden verstuurd. Stuur dan een e-mail met naam en adres naar [email protected] en je krijgt verdere informatie omtrent de afhandeling.

Zorg dat je erbij bent woensdag de 31e! Groene Ster – SC Heerenveen gaat een mooie happening worden die zijn weerga niet kent.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *