Promovendus Groene Ster 2 blijft ongeslagen

Groene Ster 2 blijft sterk voor de dag komen in de reserve eerste klasse en verstevigde de tweede plaats achter koploper Boekel Sport 3. De beloften van Groene Ster hebben nu vier punten voorsprong op de achtervolgers Schaesberg 2, EVV 2 en Veritas 2. Na het 1-1 gelijkspel in de topper tegen Boekel Sport 3 van verleden week werd afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen DVO 2 in Sittard overtuigend met 1-4 gewonnen. Aanvaller Youri Gommans scoorde de 0-1 en Zaid Akachar bracht de stand op 0-2. Na de aansluitingstreffer van DVO 2 wist Groene Ster door twee doelpunten van opnieuw Youri Gommans duidelijk afstand te nemen (1-4).

Aanstaande zondag 11 november speelt Groene Ster 2 thuis tegen Veritas 2, de nummer 5 van de ranglijst. Aanvang op sportpark Pronsebroek is om 10.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *