Weer volle buit voor Groene Ster MO17-1

Afgelopen zaterdag leek het voor Groene Ster MO17-1 op papier tegen SJO Weltania Bekkerveld MO17-1 een makkelijke wedstrijd te worden, maar het tegendeel was waar. In de eerste helft kwam Groene Ster MO17-1 wel goed door de verdediging heen bij Weltania, maar lukte het de meiden niet een doelpunt te scoren.

Na de rust lieten beide partijen weer mooi voetbal zijn en bleef het lang 0-0. Tot in de laatste 15 minuten. Groene Ster MO17-1 scoorde driemaal en ging er zo met de overwinning vandoor. Player of the match waren dit keer twee meiden, namelijk Manal Afansiou en Danita Gerrits.

Groene Ster MO17-1 behoudt de 100% score met 15 punten uit 5 gespeelde wedstrijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *