Kostbaar puntenverlies voor Groene Ster 2

Groene Ster 2 kwam afgelopen zondag op eigen veld tegen Veritas 2, de nummer vijf van de competitie, niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een teleurstellend resultaat, al was het spel van Groene Ster 2 ondermaats. Na een eerste helft zonder doelpunten kwam Groene Ster 2 vijf minuten na de pauze fraai op voorsprong. Een knappe bal in de vrije ruimte van Brian van de Veer, werd door Zaid Akachar op waarde geschat die vervolgens met een fraaie lob de Veritas-doelman wist te passeren: 1-0. Een kwartier voor tijd kwam het degelijk spelende Veritas op 1-1. Een hoekschop werd door de Groene Ster-verdediging niet goed weg gewerkt, waarna Veritas de gelijkmaker liet aantekenen. In het slotoffensief kwam Groene Ster niet meer tot scoren. Komende zondag speelt Groene Ster 2 een uitduel bij FC Hoensbroek 2.

Groene Ster 3 verspeelde afgelopen zondag tegen Minor 4 tot tweemaal toe een voorsprong door doelpunten van Michel Hermans en moest genoegen nemen met een teleurstellend 2-2 gelijkspel. Hierdoor blijven beide ploegen in de middenmoot steken. Groene Ster 5 verloor met 5-3 bij het hoger geklasseerde UOWโ€™02 4. Groene Ster 6 kwam niet in actie.


Foto’s Groene Ster 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *