Riante zege Groene Ster 2 in Hoensbroek

Op bezoek bij FC Hoensbroek 2 wist het tweede elftal van Groene Ster afgelopen zondag een riante 1-5 zege te behalen. Na een 1-0 achterstand zorgde Youri Gommans voor een 1-1 ruststand met een vlammend schot in de kruising. Na de pauze wist Groene Ster 2 door te pakken en de wedstrijd naar zich toe te trekken met nog vier gescoorde doelpunten. Jordy Mayunga (2), Zaid Akachar en opnieuw Youri Gommans zorgden voor de treffers op het kunstgras van sportpark Overbroek.

Groene Ster 2 blijft de ongeslagen status houden en de 100% score in uitduels. Het tweede elftal staat als promovendus na 8 duels op een tweede plaats in de reserve eerste klasse met twee punten achterstand op koploper Boekel Sport 3, dat bij De Ster 2 niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel. Komende zondag wacht voor Groene Ster 2 een thuisduel tegen De Ster 2 (aanvang: 10.30 uur).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *