Groene Ster ontvangt De Meern op sportpark Pronsebroek

Op alweer de laatste zondag van november ontvangt Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek het Utrechtse De Meern. De degradant uit de derde divisie staat met twee punten stijf onderaan in de hoofdklasse B en zal een niet te onderschatten obstakel zijn voor Groene Ster om in de top van de hoofdklasse B te blijven.

Met slechts twee remises tegen UDI’19 en Leonidas is De Meern, na het wegvallen van sva Papendorp, al een paar weken de nieuwe hekkensluiter van de hoofdklasse B. Na de aanhoudende slechte resultaten van de Utrechtenaren werd hoofdtrainer Joël Titaley afgelopen donderdagavond op non-actief gezet. Titaley trad in de zomer van 2017 aan bij de oranje-zwarten, nadat de club het jaar ervoor via de nacompetitie was gepromoveerd naar de derde divisie. Daarin eindigde het met 25 punten uit 34 duels als laatste. Na tien duels staat De Meern in de hoofdklasse B opnieuw onderaan. De Meern verloor afgelopen zondag het belangrijke kelderduel tegen RKAVV (0-3) en zal bij Groene Ster een schokeffect teweeg willen brengen om de ploegen in de onderste regionen in het zicht te blijven houden.

Groene Ster kende afgelopen zondag geen problemen en wist in Rotterdam het verre uitduel bij Leonidas met afgetekende cijfers (0-4) in winst om te zetten. Met slechts een schamel puntje achterstand op het koploperstrio Gemert/Unitas/Baronie kijkt de technische staf van Groene Ster tevreden terug op de eerste reeks van 10 wedstrijden. De laatste vier competitieduels (De Meern, Nuenen, Baronie en UDI’19/CSU) voor de winterpauze zullen voor Groene Ster interessant gaan worden om de fraaie positie in de top van de hoofdklasse B in stand te houden. In de eerste confrontatie tegen De Meern zal Groene Ster de voeten moeten laten spreken om die daad ook bij het woord te voegen.

Wij nodigen iedereen van harte uit om de manschappen van Maurice Verbunt, Remo Gielkens en Diego Jongen komende zondag langs de lijn te supporteren. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

Voorbeschouwing trainer Maurice Verbunt (bron: In de Wandelgangen)

HoofdklasseB

Zondag 25 november 2018

Groene Ster – De Meern

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Maurice Paarhuis uit Ommen

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 12 Minor Nuenen 14.30 uur
25-11-2018 UDI’19/CSU Meerssen 14.00 uur
Periode 3 Vlissingen Gemert 14.00 uur
IFC Halsteren 14.00 uur
Groene Ster De Meern 14.30 uur
RKAVV Baronie 14.30 uur
Unitas Leonidas 14.30 uur

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 25 november 2018 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – De Meern 1 Luca Beckers pupil van de week. Luca is 7 jaar en zit in groep 4 van basisschool De Ganzerik. Luca speelt in JO8-4 welk team getraind wordt door zijn vader Hajo Beckers. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Tim van Renselaar, doelman van Groene Ster. Luca voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen De Meern.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL


BORDSPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *