Groene Ster 2 verslaat reserves De Ster

Groene Ster 2 wist afgelopen zondag het stugge De Ster 2 met 2-1 te verslaan. De groen-witten hadden veel moeite met de lastige reserveploeg uit Stein. Na een 0-1 achterstand halverwege werden in de tweede helft de mouwen opgestroopt en knokte Groene Ster zich als een sterk collectief naar een 2-1 overwinning. De gelijkmaker werd gescoord door Zaid Akachar na goed voorbereidend werk van Tom Hermans. De winnende treffer was een strak afstandsschot van aanvoerder Milan Bos in de uiterste hoek. Door deze zege blijft Groene Ster knap presteren en koploper Boekel Sport 3, dat met 1-0 won van SV Meerssen 2, op twee punten achterstand volgen.

Aanstaande zondag gaat Groene Ster 2 in Landgraaf op bezoek bij VV Schaesberg 2, de nummer drie op de ranglijst. Succes mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *