Groene Ster verdedigt koppositie in Uden

Komende zondag eindigt de eerste competitiehelft voor Groene Ster met een uitwedstrijd bij UDI’19/CSU. In Uden kan Groene Ster als trotste koploper van de hoofdklasse B de kers op de taart zetten van een nu al geslaagd eerste deel van de competitie. De aftrap op sportpark Parkzicht is zondagmiddag om 14.00 uur.

De huidige 10e plek die UDI’19/CSU inneemt, zal niet stroken met de ambities die de Udenaren nastreven. Op basis van de eerdere uitslagen lijkt de ploeg van de nieuwe trainer Stefan Hoogsteder beter uit de voeten te komen tegen op papier hoger genoteerde tegenstanders. Zo won UDI’19 thuis van Gemert en werd een gelijkspel behaald in en tegen Halsteren. Tegen de onderste ploegen De Meern en Vlissingen kwam UDI’19 niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De Udense tricolores zullen op eigen bodem tegen Groene Ster een resultaat nodig hebben om aan te klampen bij de middenmoot.

Na de 1-0 winst in de sterk gespeelde topper tegen Baronie zal Groene Ster op het natuurgras in Uden nog een keer volle bak willen gaan. De 29 behaalde punten uit de eerste 13 wedstrijden en het feit dat Groene Ster de unieke mogelijkheid heeft om als koploper de winterstop in te gaan, zullen bij de manschappen van hoofdtrainer Maurice Verbunt het nodige losmaken. Van de eerdere acht edities UDI’19 – Groene Ster in de hoofdklasse B verloor Groene Ster vier maal, werd er drie keer een 1-1 gelijkspel behaald en werd eenmaal de volle winst meegenomen. Voor de fervente Groene Ster-supporter: dat was in seizoen 2004-2005 toen Groene Ster in het tweede hoofdklasse-jaar met een 0-2 zege uit Uden vertrok. Zondagmiddag wacht voor Groene Ster wederom een sportieve uitdaging om ook op het Udense natuurgras voor het maximale te gaan, de statistieken van de laatste jaren te doorbreken en met verve de koppositie te verdedigen in de mooie competitie die hoofdklasse B heet.

Geef u op voor de busreis naar Uden!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Uden. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Parkzicht
Parklaan 4
5404 NH Uden

HoofdklasseB

Zondag 16 december 2018

UDI’19/CSU – Groene Ster

Locatie: Sportpark Parkzicht

Scheidsrechter: Jan-Willem Bouw uit Peize

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.45 uur)

Kliksport: UDI’19 weet zich op voorhand niet kansloos tegen koploper Groene Ster

PROGRAMMA

Wedstrijddag 15 UDI’19/CSU Groene Ster 14.00 uur
16-12-2018 Halsteren Leonidas 14.30 uur
Periode 3 Vlissingen Nuenen 14.00 uur
Alphense Boys De Meern 14.00 uur
IFC Unitas 14.00 uur
Meerssen RKAVV 14.30 uur
Gemert Baronie 14.00 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *