Groene Ster MO17-1 KAMPIOEN!

De meiden van MO17-1 zijn afgelopen woensdagavond kampioen geworden in de tweede klasse van de najaarscompetitie. Met een ruimte 6-2 thuiswinst werd ST LHC/UOW’02 MO17-1 aan de kant gezet. In de eerste helft werd al binnen een minuut al gescoord door Groene Ster, maar verder vielen er geen doelpunten in een matige eerste helft. In de tweede helft scoorde ST LHC/UOW’02 MO17-1 ook in de eerste minuut de gelijkmaker. Na dat tegendoelpunt pakte de meiden de draad weer op en begonnen weer te spelen met goed combinatie voetbal zoals we dat dit seizoen gewend zijn.

Danita nam de hoekschoppen en daar werd tweemaal uit gescoord en het laatste doelpunt schoot ze van de rechterkant met een boog om de keepster heen hoog in de kruising, misschien wel de mooiste goal van de wedstrijd.

Groene Ster MO17-1 won met maar liefst 6-2 tegen ST LHC/UOW’02 MO17-1 waardoor het kampioenschap gevierd kon worden. Komende zaterdag spelen de meiden voor de beker op bezoek bijย Daalhof MO17-1.

Geweldig gedaan meiden!

Trainers ook bedankt en natuurlijk niet te vergeten alle ouders, familie en supporters voor hun trouwe inzet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *