Nieuwe speeldatum UDI’19/CSU – Groene Ster

De KNVB heeft de vijf afgelaste wedstrijden van zondag 16 december 2018 opnieuw ingepland. Het afgelaste duel bij UDI’19/CSU zal Groene Ster inhalen op zondag 24 februari 2019, een week voordat de carnaval in het weekend van 2 en 3 maart 2019 voor de deur staat.

Op de eerste officiële speeldag van het nieuwe jaar (zondag 20 januari 2019) komt Groene Ster niet in actie vanwege het wegvallen van sva Papendorp. Groene Ster hervat de competitie in de hoofdklasse B op zondag 27 januari 2019 met de Limburgse derby op bezoek bij SV Meerssen. Op zondag 3 februari 2019 volgt het eerste thuisduel van het nieuwe jaar als Gemert te gast is op sportpark Pronsebroek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *