Ook overige stafleden langer bij Groene Ster

Naast hoofdtrainer Maurice Verbunt zal ook de medische staf in het seizoen 2019-2020 ongewijzigd blijven. De medische staf op trainings- en wedstrijddagen blijft in handen van  Boudewijn Kock in samenwerking met Wijkel Groep. Naast de selectie van het eerste elftal maken ook overige leden van senioren en jeugd gebruik van de deskundigheid van Boudewijn Kock. Het bestuur en staf van het eerste elftal zijn dan ook verheugd dat onze sympathieke medische man voor het derde seizoen aan onze vereniging verbonden blijft.

Ook elftalleider/teammanager Wim Beckers en zijn zoon Chrit Beckers (materiaalman) blijven komend seizoen tot ieders tevredenheid deel uit maken van de staf van onze hoofdmacht.

Boudewijn Kock

Wim Beckers

Chrit Beckers

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *