Contractverlenging hoofdtrainer Maurice Verbunt

Groene Ster en hoofdtrainer Maurice Verbunt verlengen de samenwerking. De in Kerkrade woonachtige oefenmeester zal ook in het komend seizoen aan RKSV Groene Ster verbonden zijn als hoofdtrainer. Maurice Verbunt is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Heerlerheidse hoofdklasser. Bestuur en trainer willen beide graag in het komende seizoen 2019-2020 een vervolg geven aan de professionele, succesvolle en prettige samenwerking.

“Na een prima eerste seizoen willen wij dit seizoen de volgende stap zetten in de groei om een stabiele hoofdklasser te zijn en te blijven. Halverwege staan wij er prima voor, de uitdaging is nu om dit vast te houden. Daarnaast hebben wij een fantastisch bekeravontuur mogen meemaken. Samen met de talentvolle spelersgroep waar ik prima mee werk en de prettige samenwerking met de overige stafleden en het bestuur is er voldoende vertrouwen om hier in de tweede competitiehelft en in het nieuwe seizoen verder aan te bouwen en te oogsten,” aldus Maurice Verbunt, die met Groene Ster op een tweede plaats staat in de hoofdklasse B met twee punten en een wedstrijd minder dan koploper Halsteren. Op zondag 27 januari 2019 hervat Groene Ster de competitie met de Limburgse derby in en tegen Meerssen.

Groene Ster-voorzitter Jos Op ’t Eijnde: “Maurice is een trainer waar we als bestuur goed mee kunnen samenwerken en ook zijn persoonlijkheid past erg goed bij onze club. We zijn meer dan tevreden met de behaalde resultaten en de speelwijze tot nu toe in het huidige seizoen. Wij vertrouwen erop hier een vervolg aan te kunnen geven in de tweede competitiehelft. Daarnaast ligt Maurice goed binnen alle geledingen van de club en is er een prima samenwerking met de staf van het tweede elftal, onze beloften. Wij zijn uitermate tevreden dat wij aan onze samenwerking een vervolg kunnen geven.”

Wij feliciteren Maurice met zijn contractverlenging en wensen hem naast een mooie tweede seizoenshelft ook een succesvol seizoen 2019-2020 toe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *