Groene Ster klopt Alemannia Aachen U19

In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft wist Groene Ster afgelopen zaterdag 12 januari een oefenwedstrijd tegen Alemannia Aachen U19 in een 2-1 zege om te zetten. Onder bizarre en regenachtige weersomstandigheden vielen er op sportpark Pronsebroek voor de pauze aan beide kanten weinig echte kansen te noteren. De vriendschappelijke ontmoeting met de Duitse talenten werd aan het einde van de eerste helft opengebroken door een rake treffer van Thom Vluggen. Meteen na de pauze liet Steff de Wit de 2-0 aantekenen. Na de aansluitingstreffer (2-1) van de Duitse buren hing tijdens een spannende slotfase de gelijkmaker in de lucht, echter de Groene Ster-defensie bleef overeind. Na het eerdere Wintertoernooi wederom een nuttige en conditionele oefenwedstrijd tegen een jeugdige en fysiek sterke tegenstander die Groene Ster voetballend en strijdbaar veel tegenstand wis te bieden.

Voordat Groene Ster de competitie herstart op zondag 27 januari 2019 met de Limburgse derby op bezoek bij SV Meerssen speelt Groene Ster nog een oefenduel op eigen veld tegen derdeklasser Walram op dinsdag 22 januari 2019 (aanvang: 20.00 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *