Ron Crombaghs ambassadeur gemeente Heerlen

Ons kaderlid Ron Crombaghs, adviseur van het bestuur, lid van onze commissie Sportiviteit & Respect en met zijn kantoor Rutten & Welling Advocaten als partner/sponsor nauw verbonden aan RKSV Groene Ster is afgelopen week tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Heerlen door waarnemend burgemeester Emile Roemer uitgeroepen als ambassadeur/ bijzondere Heerlenaar van de gemeente Heerlen.

De burgervader sprak met veel respect over een aantal Heerlenaren, waaronder Ron Crombaghs, die zich vanuit betrokkenheid en ambitie inzetten om anderen te helpen. Mensen met ideeën en initiatieven. Vrijwilligers, mensen die met hun inzet iets positiefs betekenen voor de stad Heerlen. Die werken aan problemen en uitdagingen vanuit de menselijke maat. Aandacht en waardering verdienen ze. Hun werk wordt te weinig gezien terwijl het van grote betekenis is en een goed voorbeeld kan zijn voor anderen. Gewone mensen die door hun inzet, door hun werk bijzondere burgers zijn.

Ron Crombaghs werd benoemd tot ambassadeur omdat hij als Heerlense ondernemer niet alleen oog heeft voor ‘de business’ maar ook voor veel andere zaken die er toe doen in de wereld.

RKSV Groene Ster feliciteert Ron Crombaghs en Rutten & Welling Advocaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *