Ivo Wijnen jubileumprins bij CV De Bokkeriejesj

Groene Ster-kaderlid Ivo Wijnen is zondag 6 januari 2019 uitgeroepen tot jubileumprins van de Heerlerheidse carnavalsvereniging De Bokkeriejesj. Op 19 september 2001 werd de nu 24-jarige Ivo Wijnen als pupil lid van Groene Ster. Nu ruim 17 jaar later is Ivo een niet meer weg te denken kaderlid binnen onze vereniging. Ivo is een allrounder waar Groene Ster nooit tevergeefs een beroep op doet. Ivo is bezig aan zijn 9e seizoen als speaker bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. ‘The Voice of Pronsebroek’ is dan ook niet meer weg te denken bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. Een functie waar hij op professionele wijze invulling aangeeft. Daarnaast zijn er ook weer sportieve plannen bij Ivo, om zelf ook weer de voetbalschoenen aan te trekken als speler van het nieuwe vriendenteam bij de senioren van Groene Ster, waarin een groot aantal (carnavals) vrienden in competitieverband komend seizoen in actie gaan komen.

Daarnaast is ook zijn vader Andrรฉ Wijnen al vanaf zeer jeugdige leeftijd nauw betrokken bij Groene Ster, momenteel als lid van de sponsorcommissie.

Bestuur en leden van Groene Ster feliciteren Ivo Wijnen, zijn ouders, broer en zijn vriendin Myrthe van harte met deze fantastische uitroeping en wensen hem een onvergetelijk jubileumseizoen toe.

Aanstaande vrijdag 11 januari 2019 is vanaf 19.11 uur in het Cultureel Centrum Corneliushuis de receptie van jubileumprins Ivo Wijnen.

Jeugdprins Jaran I (Jaran Vondenhoff)

Overigens is Ivo Wijnen niet het eerste lid van Groene Ster die dit carnavalsseizoen prins is geworden. Eerder werd ons jeugdlid Jaran Vondenhoff al uitgeroepen tot jeugdprins Jaran I van C.V. Carboon & Damesgarde de Boontjes uit Heerlerheide. Zijn oom Maurice Vondenhoff (oud Groene Ster lid) werd uitgeroepen tot prins Maurice II. Jaran komt uit voor het jeugdelftal Groene Ster JO15-3. Ook Jaran I en zijn familie wensen wij een fantastisch carnavalsseizoen toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *