Zesde editie Huub van Wersch Memorial

De zesde editie van de Huub van Wersch Memorial, ter nagedachtenis van oud-penningmeester Huub van Wersch, vond afgelopen zaterdag 5 januari plaats. Deelnemers van senioren, JO19 en JO17 jeugd, G-team en veteranen namen deel aan dit toernooi. Na een spannende finale tussen De Keek en Heksenberg (1-1) werd het team van De Keek winnaar na strafschoppen. Een extra compliment is op zijn plaats aan de vele spelers van JO17-2 die hebben deelgenomen en aan het G-team dat ook goed vertegenwoordigd was.

Het winnende team bestond uit: Youri Gommans, Roy Frissen, Dominique Pattikayhatu, Olaf Huntjens, Steve le Sage, Patrick van Kerkhof en Ronaldo Verwey.

Een woord van dank aan activiteitencommissie, scheidsrechters en overige vrijwilligers die dit toernooi perfect organiseerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *