G-toernooi Groene Ster een succes

Op donderdag 7 februari 2019 vond op het hoofdveld van sportpark Pronsebroek een toernooi plaats voor G-voetballers. De G-spelers en speelsters van gastvereniging Groene Ster en het uitgenodigde EHC/Heuts speelden een toernooi op een kleiner veld dan normaal en in plaats van 8 tegen 8, nu 6 tegen 6. De organisatie was in handen van tweede elftal trainer Ali Sabri. Samen met een groot aantal vrijwilligers en de enthousiaste deelname van EHC/Heuts werd het voor de aanwezige voetballers een prima voetbaltoernooi.

Na afloop bij de prijsuitreiking waren alle deelnemers (37) winnaar en ontving iedereen een fraaie medaille. Een compliment is dan ook op zijn plaats aan alle vrijwilligers die aan dit toernooi hebben meegewerkt. Ook een woord van dank aan EHC-coördinator G-voetbal voor de medewerking aan dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *