Groene Ster 2 na kleine zege alleen aan kop

Groene Ster 2 deed afgelopen zondag goede zaken in de strijd om de koppositie in de reserve eerste klasse. Zelf won Groene Ster 2 de uitwedstrijd bij hekkensluiter SV Laar 2 met 0-1, terwijl naaste achtervolger Boekel Sport 3 met 2-0 onderuit ging bij EVV 2 in Echt.

Op bezoek bij SV Laar in Weert werd de eerste helft gekenmerkt door rommelig spel van Groene Ster-zijde. Er werden maar weinig echte doelrijpe kansen gecreëerd, mede ook doordat tegenstander SV Laar compact speelde en alleen gokte op een counter. In de tweede helft kwam Groene Ster 2 duidelijk beter voor de dag en door omzettingen in aanvallend opzicht vielen er meer kansen te noteren. Zaid Akachar werd uiteindelijk matchwinnaar. De topscorer van het tweede elftal draaide weg van zijn tegenstander en schoot de bal feilloos links in de bovenhoek: 0-1. Daarna werd de wedstrijd volwassen uitgespeeld en gingen de drie punten mee naar Heerlerheide.

Een goed begin in 2019 voor het nog steeds ongeslagen Groene Ster 2 dat nu als koploper drie punten voorsprong heeft op Boekel Sport 3. Aanstaande zondag volgt het eerste thuisduel van de tweede seizoenshelft als SV Meerssen 2, de huidige nummer 9 van de ranglijst, te gast is op sportpark Pronsebroek (aanvang: 10.30 uur). Ongetwijfeld weer een spannende pot voetbal. Komt u ook onze jonge ploeg supporteren in de strijd om de koppositie te verdedigen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *