Groene Ster 2 ruim langs SV Meerssen 2

Groene Ster 2 blijft koploper in de reserve eerste klasse A. Afgelopen zondag werd SV Meerssen 2 met duidelijke cijfers verslagen: 4-0. In een eenzijdige wedstrijd, waarin Meerssen aanvallend nauwelijks gevaarlijk wist te worden, scoorden voor de pauze Tom Hermans en Semm van Dijk 1-0 en 2-0.

In de tweede helft bepaalden Zaid Akachar en opnieuw Tom Hermans de eindstand op 4-0. Nummer twee Boekel Sport 3 maakte geen fout en klopte Laar met 3-0. Hierdoor blijft de voorsprong van Groene Ster 2 drie punten. Aanstaande zondag speelt koploper Groene Ster 2 de moeilijke uitwedstrijd bij Veritas 2, de nummer zeven op de ranglijst.

Afgelopen dinsdagavond 19 februari speelde Jong Groene Ster een vriendschappelijke wedstrijd tegen KVC Oranje uit Bleijerheide-Kerkrade. De koploper in de vierde klasse B, met maar liefst vijftien punten voorsprong op de achtervolgers, werd door een verdienstelijk spelend Jong Groene Ster met 2-0 geklopt. De doelpunten werden over beide helften verdeeld. Voor de pauze scoorde Ricky Wetterhahn de openingstreffer en in de tweede helft bepaalde Jelle Raets de eindstand op 2-0.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *