Groene Ster JO19-1 wint vier wedstrijden op rij

Groene Ster JO19-1 is bezig aan een prima serie. Vier duels op rij werden in winst omgezet. Afgelopen zaterdag speelde de ploeg van de staf bestaande uit Chris Schrijver, Mike Loock, Ron Morlog en Jack Schonewille tegen Sporting Heerlen JO19-1 dat ook alle wedstrijden tot zaterdag winnend had afgesloten.

In een enerverende wedstrijd kwam een in de eerste helft sterk spelend Sporting Heerlen op een 0-1 voorsprong, maar nog voor de pauze scoorde Groene Ster de gelijkmaker via Tyreece Bankole. In een spannende tweede helft zorgden Rick Meijs en Ricky Postmus voor de 2-1 en 3-1.

Groene Ster JO19-1 gaat nu samen met BSV Limburgia JO19-1 aan kop, beide ploegen hebben uit vier wedstrijden de volle winst behaald. Een compliment aan scheidsrechter Vincent Snippe voor de correcte leiding bij deze niet makkelijke wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *