Groene Ster 2 blijft op koers na monsterzege

Groene Ster 2 maakte afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen Schaesberg 2 geen fout en boekte een overduidelijke 8-2 zege. In de eerste helft liep een aanvallend sterk spelend Groene Ster moeiteloos uit naar een 4-0 voorsprong. Na de pauze vielen er nog eens vier treffers aan de zijde van Groene Ster te noteren en scoorde ook Schaesberg tweemaal. De doelpuntenproductie van Groene Ster kwam op naam van: Sammy Sabri (2), Zaid Akachar (2), Semm van Dijk, Mo Kourouma, Robin Ogier en Faycal Ldrissi. Met nog 5 duels te gaan blijft Groene Ster 2 koploper in de reserve eerste klasse A met een punt voorsprong op naaste achtervolger Boekel Sport 3, dat eveneens geen fout maakte en Veritas 2 met 3-0 versloeg.

Voordat er twee weekenden achter elkaar geen programma is, speelt Groene Ster 2 komende zondag een uitduel bij Scharn 2 (aanvang: 11.45 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *