Groene Ster 2 met winst naar beslissende maand mei

Groene Ster 2 blijft aan kop van de reserve eerste klasse A. Afgelopen zondag werd de lastige uitbeurt bij Scharn 2 tot een goed einde gebracht: 1-2. Het betere van het spel wist Groene Ster in de eerste helft uit te drukken middels een rake treffer van Sammy Sabri, die met een fraaie lob over de Maastrichtse doelman de 0-1 ruststand bepaalde. Net als in de thuiswedstrijd wist Scharn 2 in de tweede helft op gelijke hoogte te komen, echter was het toch Groene Ster dat wederom via Sammy Sabri de winst uit het vuur wist te slepen. De Groene Ster-aanvaller schoot een vrije trap feilloos binnen: 1-2.

Groene Ster 2 heeft de komende twee weekenden geen programma en kan zich gaan opmaken voor de resterende vier finales in de maand mei. Te beginnen met de topper op zondag 5 mei bij Boekel Sport 3, met een punt achterstand de naaste achtervolger in de strijd voor het kampioenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *