Titelstrijd hoofdklasse B nadert ontknoping

Zoals jullie allemaal wel weten, doet ons vlaggenschip Groene Ster 1 het fantastisch in de landelijke hoofdklasse B. Met nog maar drie wedstrijden te gaan, staat Groene Ster bovenaan de ranglijst. Aanstaande zondag wordt de titelstrijd vervolgd met een thuisduel tegen VC Vlissingen.

Groene Ster maakte afgelopen zondag tegen Minor geen fout en nam de tijdelijke koppositie van Baronie weer over. De concurrenten Gemert (2 punten), Baronie (2 punten en een wedstrijd meer), Unitas (3 punten en een wedstrijd meer) en Halsteren (4 punten) volgen kort daarachter. In de komende weken zal de spanning in de hoofdklasse B tot een climax moeten komen. Onderstaand zetten wij voor u het resterende wedstrijdprogramma op een rijtje.

Langs deze weg doen wij tevens een oproep aan alle leden en supporters van Groene Ster, van jong tot oud, om ons eerste elftal te steunen in de titelstrijd. Zorg dat je erbij bent komende zondag om de jongens te steunen. Bij winst is er weer een volgende stap gezet richting het ultieme einddoel. Spelers en begeleiding rekenen op jullie support!

Tot zondag langs de lijn op sportpark Pronsebroek!


RESTEREND PROGRAMMA LAATSTE DRIE SPEELDAGEN

Wedstrijddag 28 Leonidas Minor
12-05-2019 De Meern Meerssen
Periode 2 Gemert Halsteren
Groene Ster Vlissingen
Nuenen IFC
Unitas Alphense Boys
Wedstrijddag 29 UDI’19/CSU De Meern
19-05-2019 Halsteren Nuenen
Periode 2 Gemert Minor
Vlissingen Leonidas
IFC RKAVV
Meerssen Baronie
Alphense Boys Groene Ster
Wedstrijddag 30 Baronie Gemert
26-05-2019 Unitas IFC
Periode 2 RKAVV Meerssen
De Meern Alphense Boys
Leonidas Halsteren
Groene Ster UDI’19/CSU
Nuenen Vlissingen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *