Steun Groene Ster 2 in de kampioenswedstrijd komende zondag

Koploper Groene Ster 2 moest afgelopen zondag een mogelijk kampioensfeest uitstellen. Op bezoek bij Susteren 2, de nummer drie van de ranglijst, was winst noodzakelijk om het kampioenschap te behalen. Ondanks een aantal goede mogelijkheden voor het tweede elftal vielen er geen treffers en eindigde het duel met een 0-0 brilstand. Door de winst van concurrent Boekel Sport 3 (doelsaldo: +33) bedraagt de voorsprong voor Groene Ster 2 (doelsaldo: +33) nog twee punten en valt de ontknoping op de laatste speeldag.

Aanstaande zondag moet het dan gebeuren in het laatste (thuis)duel van de competitie. Bij winst op EVV 2 uit Echt is Groene Ster 2 kampioen van de reserve eerste klasse. Kom de jongens massaal ondersteunen langs de lijn om, net zoals het eerste elftal, er weer een mooie zondag van te maken. Aanvang van de wedstrijd is om 10.30 uur.

Zondag 26 mei 2019: Groene Ster 2 – EVV 2. Aanvang: 10.30 uur! Zorg dat je erbij bent!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *