Uitnodiging kampioensreceptie Groene Ster 1 en 2 op vrijdag 14 juni 2019

Beste leden van RKSV Groene Ster,

Graag willen wij jullie uitnodigen voor de activiteiten in ons afsluitweekend op vrijdag 14 juni 2019 en zaterdag 15 juni 2019. Onderstaand de uitnodiging voor de receptie op vrijdagavond 14 juni van onze kampioenselftallen Groene Ster 1 (kampioen hoofdklasse B) en Groene Ster 2 (kampioen reserve eerste klasse A). Wij stellen het zeer op prijs als jullie individueel of als team onze kampioenen komen feliciteren. Jullie zijn van harte welkom!

Daarnaast is op zaterdag 15 juni de traditionele afsluitdag. Overdag zijn er volop activiteiten en vanaf 17.00 uur is er een feestavond en om 18.00 uur start de traditionele barbecue. Wil jij ook meedoen met de barbecue? Geef je dan op voor 11 juni 2019 in de kantine (kosten EUR 7,50 per persoon inclusief 2 consumptiebonnen). Graag bij inschrijving betalen. Laten wij met ons allen dit succesvolle seizoen op een waardige wijze afsluiten.

Uitnodiging kampioensreceptie RKSV Groene Ster
Ter gelegenheid van het behaalde kampioenschap in het seizoen 2018-2019 van zowel ons eerste en tweede elftal nodigt het bestuur van RKSV Groene Ster u van harte uit voor de kampioensreceptie op vrijdag 14 juni 2019 (van 19.30 uur tot 21.00 uur).

Ons eerste elftal werd na een glorieus seizoen kampioen in de hoofdklasse B met daaraan verbonden de promotie naar de landelijke Derde Divisie. Het tweede elftal presteerde het om ongeslagen kampioen te worden in de reserve eerste klasse, waardoor volgend seizoen een plek in de reserve hoofdklasse is afgedwongen.

De kampioensreceptie zal plaatsvinden in ons clubhuis op sportpark Pronsebroek, gelegen aan de Hei-Grindelweg 66 te Heerlerheide-Heerlen.

Uw aanwezigheid stellen wij zeer op prijs. Na afloop van de receptie zal er een gezellig feest plaatsvinden.

Beleefd uitnodigend,

Bestuur en leden RKSV Groene Ster

Spelers en Staf Groene Ster 1 en 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *