Afsluitdag bij Groene Ster wederom een groot succes 

Na een succesvolle en druk bezochte kampioensreceptie van het 1e en 2e elftal op vrijdag 14 juni 2019 vond op zaterdag 15 juni de traditionele afsluiting van het seizoen 2018-2019 plaats. Een als vanouds super geslaagde dag. Iedereen bedankt voor de aanwezigheid.

Toernooi Vader/Zoon – Moeder/Dochter krijgt een vervolg
In de ochtend en middag van 10.00 uur tot 14.00 uur vond na enkele jaren afwezigheid weer het Vader/Zoon – Moeder/Dochter toernooi plaats. Met ruim honderd deelnemers een succes. Er werd gespeeld in twee categorieën: 7/8 jarigen en 9 t/m 13 jarige jongens en meisjes en vaders en moeders. In de eerste categorie met zes teams en in de tweede categorie met tien teams. De winnende teams ontvingen een beker en de spelers een medaille. Het toernooi zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen. Een dank aan de jeugdleiders/trainers die voor de organisatie hebben gezorgd.

Wedstrijden
In de middag speelde Groene Ster MO15-1 tegen BV Graefrath uit Solingen (Duitsland) en Groene Ster JO15-4 speelde een leuke wedstrijd tegen de ouders.

Barbecue met 300 deelnemers
Vanaf 18.00 uur ging voor de vierde keer op rij een grootse barbecue van start met 300 deelnemers, een nieuw record met weer 80 deelnemers meer dan vorig seizoen. Opnieuw was de grote barbecue perfect georganiseerd door de activiteitencommissie. Inmiddels is dit een fantastische traditie aan het worden. De feestavond was ook muzikaal in prima handen.

Kampioenen gehuldigd
Tijdens deze avond werd ook een groot aantal kampioenen gehuldigd. Op de eerste plaats ons G-team en de volgende jeugdelftallen jongens en meisjes: MO17-1, JO17-2, JO15-2 en JO13-2. Allen nogmaals proficiat!

Speler van het Jaar en afscheid van Remo Gielkens
Tijdens deze avond werd Dylan Zwartjes tot Speler van het Jaar uitgeroepen. Nummer twee werd Jorrit Ritzen en Dave Velraeds eindigde als nummer drie. De drie winnaars werden toegesproken door trainer Maurice Verbunt, die niet alleen de winnaars prees, maar ook nog eens de nadruk legde op het sterke collectief van de kampioen in de hoofdklasse B.

Tevens werd afscheid genomen van Remo Gielkens. Lees voor de indrukwekkende sportieve staat van dienst bij onze vereniging het aparte bericht op onze website over Remo Gielkens.

Dank
Tot slot een welgemeend woord van dank aan onze hard werkende vrijwilligers, onze kantinebeheerders en zeker de activiteitencommissie die met de barbecue tijdens de gezellige en druk bezochte avond zorgden voor een geslaagde afsluiting van het memorabele seizoen 2018-2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *