Kampweekend 2019 geslaagd

De JO7 tm JO11 pupillen van Groene Ster kunnen terugkijken op een zeer geslaagd kampeerweekend in Wijlre. Een uniek kamp, omdat dit jaar voor het eerst onze jongens en meisjes samen op kamp zijn gegaan. Een prima keuze, omdat het onderling goed klikte en het gebouw helemaal volgeboekt was. De in totaal 70 kinderen genoten met volle teugen van een weekend vol spel, ontspanning en een hele hoop lol. Op accommodatie ´t Leienhoes werden we weer met open armen ontvangen. Door het mooie weer en het gebrek aan wifi, waren de kinderen constant buiten in de weer. Ze waren weer razend enthousiast over de mooie stormbaan. Deze stormbaan werd net als eerdere jaren beschikbaar gesteld door Anytyme ’t Smulhoekje en was dus wederom een groot succes. Verder werden alle kinderen door “de BAND TODAY” verrast met een shirt ter herinnering aan het kampweekend. Op de foto zijn zowel de stormbaan als de 70 kinderen in hun shirts mooi samen vastgelegd.

Dit weekend was niet mogelijk zonder de inzet van ons jeugdkader. Een welgemeend dankjewel aan iedereen die meegeholpen heeft aan het slagen van dit weekend. Een groep kaderleden en vaste vrijwilligers die begrijpen, dat het dit weekend in eerste instantie om de kinderen gaat en hier perfect naar handelen.

Tevens op deze plaats een dankwoord aan de sponsoren die op verschillende manieren ons kampweekend financieel of door het beschikbaar stellen van bedrijfsinventaris gesteund hebben:

Cafetaria/lunchroom Anytyme ’t Smulhoekje https://www.anytyme-t-smulhoekje-heerlen.nl/

de BAND TODAY http://deband.today/

Bazuin Verzekeringen & Hypotheken https://bazuinverzekeringen.com/

HRB Beveiligingen http://www.hrb-beveiligingen.nl/

Hesi https://hesi.eu/

Al met al dus een zeer geslaagd weekend.

Bedankt,

Daniël

BEKIJK FOTO-ALBUM KAMPWEEKEND 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *