Selectienieuws: vertrekkers bij Groene Ster

Na het verstrijken van de overschrijvingsperiode kunnen wij definitief een overzicht geven van de mutaties binnen Groene Ster 1. Wij kunnen mededelen dat onze selectie na een historisch seizoen 2018-2019 grotendeels ervoor heeft gekozen om bij Groene Ster te blijven en met veel ambitie van start wil gaan in de Derde Divisie.

Na eerder de nieuwkomers te hebben voorgesteld, zullen wij u ook de vertrekkers bij Groene Ster nader belichten.

Nadat eerder Nathan Rutjes zijn vertrek al had aangekondigd om jeugdtrainer te worden bij zijn oude liefde Sparta Rotterdam zijn er nog een aantal vertrekkers in de selectie van Maurice Verbunt. Mick Hellemons heeft vanwege studie/werk de keuze gemaakt om Groene Ster na vier seizoenen te verlaten om bij nieuwbakken eersteklasser BSV Limburgia aan de slag te gaan. Mick kwam in 136 officiรซle wedstrijden in actie voor Groene Ster en wist in zijn Groene Ster-periode als centrale verdediger 18 doelpunten (competitie en beker) te scoren. Met name afgelopen seizoen toonde Mick aan een neusje voor de goal te hebben met o.a. belangrijke treffers in de landelijke bekerduels tegen FC Lienden en TEC. In de competitie wist Mick zeven keer het netje te vinden. Middenvelder Jelle Raets bewandelt dezelfde weg als Mick Hellemons en gaat eveneens voor BSV Limburgia spelen. Jelle toonde zich in twee seizoenen een met veel inzet spelende teamspeler waar de technische staf altijd op kon rekenen. In het voorlaatste thuisduel van de voorbije competitie scoorde Jelle tegen Vlissingen op fraaie wijze met een prachtig schot in de kruising. Verder gaat verdediger Tom Hermans na twee seizoenen Groene Ster zijn geluk beproeven bij hoofdklasser Minor en zal Tristan van Hoogdalem na een seizoen afscheid nemen van Groene Ster om een stage in het buitenland te gaan afwerken.

Een woord van dank aan de vertrekkende spelers voor hun inzet voor Groene Ster. Wij wensen jullie veel succes bij jullie nieuwe club.

De volgende spelers blijven Groene Ster trouw:
Job van de Walle, Marc van Wersch, Dylan Zwartjes, Jorrit Ritzen, Danny Stassar, Dave Velraeds, Sebastiaan de Jongh, Steff de Wit, Maikel van Kesteren, Roy Janssen, Cem Unal, Thom Vluggen, Chefrino Eind en Mo Kourouma.

Op zondag 21 juli 2019 zal voor de selectie van Groene Ster de eerste training plaatsvinden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2019-2020 in de Derde Divisie. Aanvang: 11.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *