Selectienieuws: Armand Mingelers keert terug bij Groene Ster als assistent-trainer

De plek van assistent-trainer Remo Gielkens, die bij SV Brunssum aan de slag gaat als hoofdtrainer, zal worden ingenomen door Armand Mingelers. Armand keert daarmee terug op het oude nest bij Groene Ster en wordt samen met Diego Jongen de assistent van hoofdtrainer Maurice Verbunt. De 48-jarige Armand Mingelers was eerder actief bij Groene Ster als trainer van het tweede elftal en als jeugdtrainer. Vanaf seizoen 2013-2014 was Armand zes seizoenen als hoofdtrainer actief voor achtereenvolgens Haanrade (3 seizoenen) en NEC’92 (3 seizoenen).

De technische staf van Groene Ster zal in seizoen 2019-2020 bestaan uit:
-Maurice Verbunt (hoofdtrainer)
-Diego Jongen (assistent-trainer)
-Armand Mingelers (assistent-trainer)
-Boudewijn Kock (verzorger)
-Wim Beckers (elftalleider)
-Chrit Beckers (materiaalman)

Armand, welkom terug bij Groene Ster en veel succes gewenst in de functie van assistent-trainer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *