Groene Ster opent competitie met thuisduel tegen OFC

De KNVB heeft het competitieprogramma bekend gemaakt voor de Derde Divisie zondag seizoen 2019-2020. Groene Ster start op zondag 25 augustus 2019 met een thuiswedstrijd tegen OFC uit Oostzaan. OFC eindigde vorig seizoen op een derde plaats in de Derde Divisie en verloor uiteindelijk het tweeluik tegen ASWH voor promotie naar de Tweede Divisie.

Een week na de seizoensouverture speelt Groene Ster het eerste uitduel bij Hercules in Utrecht. Op de derde wedstrijddag speelt Groene Ster een thuisduel tegen een oude bekende, Quick uit Den Haag. Vervolgens wacht een uitduel bij degradant FC Lienden, waarna op zondag 22 september de Limburgse derby Groene Ster – EVV op sportpark Pronsebroek staat geprogrammeerd.

Door het oneven aantal clubs (17) zal elke ploeg twee zondagen vrij zijn. Groene Ster komt op zondag 13 oktober 2019 en zondag 9 februari 2020 niet in actie.

Bekijk volledig speelschema Derde Divisie zondag seizoen 2019-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *