KNVB maakt indeling Derde Divisie zondag bekend

De KNVB heeft de competitie-indeling van de Derde Divisie zondag bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen 2019-2020. Zoals de KNVB al eerder aangaf bestaan zowel de Derde Divisie zaterdag als de Derde Divisie zondag in het nieuwe seizoen uit 17 clubs. Op zondag 25 augustus 2019 is de seizoensouverture gepland en start voor Groene Ster het grote avontuur in de Derde Divisie. Komend seizoen zijn de volgende ploegen nieuw in de Derde Divisie zondag: Groene Ster (kampioen hoofdklasse B zondag), DEM (kampioen hoofdklasse A zondag), Gemert (promotie via nacompetitie), Hoogland (promotie via nacompetitie), FC Lienden (degradatie uit Tweede Divisie) en Jong ADO Den Haag (ingestroomd in voetbalpiramide). De verdeling van de clubs in provincies: Limburg (2), Zuid-Holland (3), Noord-Holland (3), Noord-Brabant (5), Utrecht (2), Gelderland (1) en Overijssel (1).

Onderstaand de volledige indeling Derde Divisie zondag seizoen 2019-2020:

ADO’20 (Heemskerk, Noord-Holland) HSC’21 (Haaksbergen, Overijssel)
Blauw Geel’38/JUMBO (Veghel, Noord-Brabant) Jong ADO Den Haag (Den Haag, Zuid-Holland)
DEM (Beverwijk, Noord-Holland) FC Lienden (Lienden, Gelderland)
Dongen (Dongen, Noord-Brabant) OFC (Oostzaan, Noord-Holland)
EVV (Echt, Limburg) OSS’20 (Oss, Noord-Brabant)
Gemert (Gemert, Noord-Brabant) Quick (Den Haag, Zuid-Holland)
Groene Ster (Heerlerheide, Limburg) UNA (Veldhoven, Noord-Brabant)
Hercules (Utrecht) Westlandia (Naaldwijk, Zuid-Holland)
Hoogland (Hoogland, Utrecht)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *