Groene Ster treft VV Winsum in eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Tijdens het FOX Sports & Eredivisie Voetbalfestival in de Jaarbeurs in Utrecht is de loting verricht voor de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. Er werden 56 amateurclubs aan elkaar gekoppeld, die in het weekend van 17 en 18 augustus het tegen elkaar op zullen nemen. In de eerste kwalificatieronde treft Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek zaterdageersteklasser VV Winsum uit de gemeente Het Hogeland (provincie Groningen). VV Winsum is ontstaan op 1 juli 2016 na de fusie tussen zaterdagclub Viboa en zondagclub VV Hunsingo en neemt voor het eerst in de prille clubgeschiedenis deel aan de landelijke beker nadat afgelopen seizoen de halve finales werden bereikt van de districtsbeker Noord. De speeldatum van de bekerontmoeting tussen Groene Ster en VV Winsum is vastgesteld op zaterdag 17 augustus 2019 (aanvang: 18.00 uur).

De loting werd verricht door Sjaak Swart, namens bekerhouder Ajax. Hij kreeg daarbij assistentie van twee kinderen uit het publiek en competitieplanner Timo Reessink van de KNVB.

VOLLEDIGE LOTING EERSTE KWALIFICATIERONDE:

Thuis Uit
HSC’21 SteDoCo
Blauw Geel’38 Sliedrecht
Westlandia HSV De Zuidvogels
Mierlo Hout Flevo Boys
VEV’67 Silvolde
DOVO OFC
Drachtster Boys Dongen
Ter Leede Fortuna Wormerveer
Huizen Goes
SDO ARC
Groene Ster Winsum
ODIN’59 Gemert
TOP Hoek
Achilles Veen Hercules
DVS’33 Quick
VVOG RKSV Minor
Vroomshoopse Boys EVV
Barendrecht Wittenhorst
ADO’20 ONS Sneek
VVSB Harkemase Boys
Rijnvogels OSS’20
Hoogland Jodan Boys
FC ‘s-Gravenzande RKSV Heeze
Kloetinge FC Lienden
Rohda Raalte VV Duno
Sparta Nijkerk UNA
Excelsior’31 DEM
FC Lisse AFC Ajax (amateurs)

De 28 winnaars en de twaalf amateurverenigingen uit de Tweede Divisie zullen eind augustus/begin september in de kokers gaan voor de loting van de tweede kwalificatieronde. De exacte datum voor die loting wordt later bekend; de tweede kwalificatieronde zal tussen 24 en 26 september gespeeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *