Selectie Groene Ster van start met voorbereiding

De selectie van de kersverse derdedivisionist RKSV Groene Ster is afgelopen zondagmorgen gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2019-2020. De eerste training op sportpark Pronsebroek werd geleid door de assistent-trainers Diego Jongen en Armand Mingelers.

De selectie van de nog afwezige hoofdtrainer Maurice Verbunt herbergt een aantal nieuwkomers die bij de eerste training allemaal aanwezig waren. Aanvaller Tim Blättler is afkomstig van het Duitse Wegberg-Beeck, verdediger Kjell Knops komt van Helmond Sport, doelman Lennart Quaden van Minor, middenvelder Cliff Pötgens van Schaesberg, aanvaller Emircan Cepni van Roda JC U19 en aanvaller Zaid Akachar van Groene Ster 2. Daarnaast zal ook de Amerikaanse testspeler Sadra Golzarian de komende week meetrainen met de selectie van Groene Ster. De nieuwkomers zullen voor het eerst in actie komen in het vriendschappelijke duel tegen Roda JC op dinsdag 30 juli 2019 (aanvang: 19.00 uur).

Tevens is er een oefenwedstrijd ingelast in de voorbereiding. Op zondag 4 augustus 2019 speelt Groene Ster op eigen veld de vriendschappelijke ontmoeting tegen hoofdklasser Minor (aanvang: 12.00 uur).

Bekijk volledig oefenprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *