Nieuwsflitsen rondom Groene Ster – Roda JC Kerkrade

Dinsdagavond 30 juli 2019 (aanvang: 19.00 uur) is derdedivisionist Groene Ster gastheer voor eerstedivisionist Roda JC Kerkrade. De Trots van het Zuiden speelt haar voorlaatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op de competitiestart die voor de Kerkradenaren zal aanvangen met een thuisduel op vrijdag 9 augustus tegen Almere City. Groene Ster komt na een week training voor het eerst in actie. Onderstaand enkele nieuwtjes rondom de vriendschappelijke ontmoeting Groene Ster – Roda JC Kerkrade. Zorg dat je erbij bent!

Nieuwe spelers
Roda JC was afgelopen week veelvuldig in het nieuws wat betreft de komst van een aantal nieuwe spelers. Na de eerste zomeraanwinst Robert Klaasen volgde vorige week nog eens vijf nieuwkomers (Juan Alonso, Antonio Cotán, Jordy Croux, Timothy Durwael en Roland Alberg) in de selectie van hoofdtrainer Jean-Paul de Jong. De kans is groot dat een aantal van de nieuwelingen in het duel tegen Groene Ster in actie zullen komen.

De selectie van Groene Ster herbergt eveneens zes nieuwkomers. Aanvaller Tim Blättler is afkomstig van het Duitse Wegberg-Beeck, verdediger Kjell Knops komt van Helmond Sport, doelman Lennart Quaden van Minor, middenvelder Cliff Pötgens van Schaesberg, aanvaller Emircan Cepni van Roda JC U19 en aanvaller Zaid Akachar van Groene Ster 2. Groene Ster zal zich in het treffen met Roda JC ook met een aantal nieuwe selectiespelers aan het publiek tonen.

Arbitrale trio Groene Ster – Roda JC Kerkrade
De wedstrijd tussen Groene Ster en Roda JC zal onder leiding staan van arbiter Max Kok uit Maastricht, waarbij hij geassisteerd zal worden door Menno Winckens en Tom Dragstra.

Dagkassa
Er zijn nog volop entreekaarten te verkrijgen op de wedstrijddag zelf. Vanaf 17.30 uur zullen de kassa’s open gaan om tickets te kopen. Op de wedstrijddag zelf dienen ook de leden van Groene Ster, die nog niet in bezit zijn van een entreekaart vanuit de voorverkoop, aan de kassa de dan geldende toegangsprijzen te betalen. De tickets op de wedstrijddag kosten € 6,00 voor volwassenen en € 3,00 voor jeugd tot 15 jaar en 65+.

Wedstrijdballen
De wedstrijdballen voor de wedstrijd Groene Ster – Roda JC Kerkrade zijn geschonken door de heer Raymond Spoel van Sport2000 en de heer John Meentz van Café De Paardestal in Mechelen. Groene Ster dankt de heren Raymond Spoel en John Meentz.

Statistieken
De laatste twee vriendschappelijke ontmoetingen tussen Groene Ster en Roda JC eindigden steeds met een een marge van twee doelpunten in het voordeel van de Kerkradenaren. Op 12 juli 2017 boog Groene Ster pas in het laatste kwartier (1-3), nadat een 1-1 stand lang op het scorebord prijkte. Op 12 juli 2016 eindigde Groene Ster – Roda JC in een 0-2 eindstand, waarbij het laatste doelpunt van Roda JC op naam kwam van Tim Blättler. De spits maakt in seizoen 2019-2020 deel uit van de selectie van Groene Ster.

Inwendige mens
Voor, tijdens en na de wedstrijd zal onze partner Chapeau Catering met een snackwagen aanwezig zijn om de inwendige mens te verzorgen. Tevens is ijssalon ’t Bolleke van de partij met een ijskar, zodat u ook met deze warme temperaturen kunt genieten van heerlijk schepijs.

Loterij activiteitencommissie
Naast de traditionele levensmiddelenmand zal er dinsdagavond door de activiteitencommissie van Groene Ster ook een loterij plaatsvinden met extra prijzen. Verder zal DJ Paul Heuts aanwezig zijn om de voetbalavond muzikaal te omlijsten.

Zorg dat je aanwezig bent op sportpark Pronsebroek om er met zijn allen een mooie voetbalavond van te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *