Finalewedstrijden Kampioenschap van Heerlen

Aanstaande zondag 25 augustus 2019 vinden de finalewedstrijden plaats van het Kampioenschap van Heerlen. De wedstrijden zullen gespeeld worden op het complex van Bekkerveld. Aangezien het eerste elftal de eerste competitiewedstrijd speelt in de Derde Divisie thuis tegen OFC zal Groene Ster tijdens de finalewedstrijden van het Kampioenschap van Heerlen met het tweede elftal aantreden.

12.00 uur wedstrijd 1
Groene Ster – Eikenderveld

12.00 uur wedstrijd 2
Sporting Heerlen – Passart-VKC

13.30 uur 3e en 4e plaats 
Verliezer wedstrijd 1 – Verliezer wedstrijd 2

14.45 uur Finale: 1e en 2e plaats 
Winnaar wedstrijd 1 – Winnaar wedstrijd 2

Wedstrijdduur 2 x 25 minuten (pauze 10 minuten). Bij gelijke stand worden er strafschoppen genomen. Na afloop van de finale zal naast de wisselbeker ook de Fair Play Cup worden uitgereikt aan de winnende clubs van het afgelopen seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *