Eenvoudige oefenwinst Groene Ster tegen Bekkerveld

Groene Ster speelde afgelopen dinsdagavond de laatste vriendschappelijke wedstrijd van de voorbereiding. In het kader van het Kampioenschap van Heerlen werd het laatste pouleduel tegen tweedeklasser Bekkerveld afgesloten met een eenvoudige 3-0 zege. Daarmee plaatst Groene Ster zich als poulewinnaar voor de finalewedstrijden komende zondag bij Bekkerveld (aanvang: 12.00 uur).

Groene Ster ging tegen Bekkerveld van start met bijna de voltallige basiself en kwam na enkele vloeiende aanvallen op een snelle 2-0 voorsprong. Beide keren toonde Chefrino Eind zich trefzeker. Na twintig minuten bepaalde Danny Stassar met een fraaie treffer de 3-0 ruststand. In de tweede helft werd er aan beide zijden volop gewisseld en vielen er geen doelpunten meer op sportpark Pronsebroek.

Na een gedegen oefencampagne maakt Groene Ster zich op voor de seizoensouverture en het debuut in de Derde Divisie komende zondag als OFC uit Oostzaan te gast is in Heerlerheide. Wij hopen u dan weer langs de lijn te mogen begroeten om Groene Ster van de nodige support te voorzien.

Groene Ster – Bekkerveld 3-0 (3-0). 2. Chefrino Eind 1-0, 6. Chefrino Eind 2-0, 20. Danny Stassar 3-0. Scheidsrechter: Marco Bos (Gulpen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *