Groene Ster ontvangt oude bekende Quick op sportpark Pronsebroek

Komende zondag ontvangt Groene Ster in de Derde Divisie een oude bekende als Quick uit Den Haag op bezoek komt op sportpark Pronsebroek. Groene Ster en Quick troffen elkaar voor het laatst in seizoen 2016-2017 in de hoofdklasse B. In dat seizoen dwong Quick de promotie naar de Derde Divisie af via de nacompetitie en wist Groene Ster op de slotdag het hoofdklasserschap te verlengen door notabene een 0-1 overwinning bij Quick in Den Haag. Inmiddels hangen de vlaggen er anders bij en treffen beide clubs elkaar zondagmiddag op de derde speeldag van de Derde Divisie.

Met een derde plek (seizoen 2017-2018) en een zevende plek (seizoen 2018-2019) in de eindstand is Quick het voetballen in de Derde Divisie goed bevallen. In het nieuwe seizoen kende Quick een goede start door in de landelijke beker derdedivisionist DVS’33 na strafschoppen te verslaan. Vervolgens leden de ‘Haantjes’ twee competitienederlagen nadat HSC’21 (4-1) en Blauw Geel’38 (0-2) zich te sterk toonden. De ploeg van hoofdtrainer Paul van der Zwaan, die aan zijn vijfde seizoen bezig is, zal derhalve een nieuwe uitglijder willen voorkomen en de verre terugreis van Heerlerheide naar Den Haag met een resultaat willen aanvaarden.

Groene Ster kent met een 100% score een droomstart in de Derde Divisie. Na de openingswinst tegen OFC volgde afgelopen zondag de tweede driepunter door Hercules in Utrecht met 1-3 te verslaan, waardoor de groen-witten samen met OSS’20 en Blauw Geel’38 zonder puntverlies bovenaan vertoeven. De prille stand in de Derde Divisie zegt echter nog niets. Groene Ster zal ook in het duel tegen Quick er weer vol tegenaan moeten gaan om resultaat te boeken. De laatste editie Groene Ster – Quick werd gespeeld op 11 december 2016. Op een ijskoud sportpark Pronsebroek wisten de sterdragers de ‘Haantjes’ te verslaan met 2-1 middels doelpunten van Dylan Zwartjes (fraaie vrije trap) en Roel Schirra. Blijft Groene Ster ook zondag aan de juiste kant van het scorebord?

Wij hopen u komende zondag langs de lijn te mogen begroeten op sportpark Pronsebroek voor een attractieve pot voetbal in de Derde Divisie. Aftrap: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!


Zondag 8 september 2019

Groene Ster – Quick

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Martijn Vos uit Warnsveld

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 3 Jong ADO Den Haag OFC 14.30 uur
08-09-2019 Groene Ster Quick 14.30 uur
Periode 1 ADO’20 DEM 14.00 uur
FC Lienden Gemert 14.30 uur
Dongen OSS’20 14.30 uur
Blauw Geel’38 EVV 14.30 uur
HSC’21 Hoogland 14.30 uur
Westlandia UNA 14.00 uur

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 8 september 2019 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Quick 1 Justin Curfs pupil van de week. Justin is 12 jaar en zit op school BPL in Heerlen. Justin speelt in JO13-2 welk team getraind wordt door Danny Halmans en Ronald Stoffels. Zijn favoriete clubs zijn Ajax en Liverpool en zijn favoriete spelers zijn Virgil van Dijk, Hakim Ziyech en Dave Velraeds van Groene Ster. Justin voorspelt een 4-1 overwinning voor Groene Ster tegen Quick.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *