Groene Ster 2 wint ook tweede bekerwedstrijd

Na de 0-6 zege van vorige week versloeg Groene Ster 2 afgelopen zondag plaatsgenoot Sporting Heerlen 2. Het tweede pouleduel in het bekertoernooi werd in een 4-2 overwinning omgezet in het voordeel van de sterdragers. Na de vroege 2-0 voorsprong door doelpunten van de teruggekeerde Sammy Sabri werden te veel kansen gemist om de wedstrijd te beslissen. De bezoekers leken middels een benutte strafschop in de wedstrijd terug te komen, echter de rust werd toch bereikt met een 3-1 tussenstand na een rake treffer van Cliff Pötgens. De eindstand werd in de tweede helft uiteindelijk bepaald op 4-2, waar Zaid Akachar het vierde doelpunt voor zijn rekening nam.

Zondag 15 september speelt Groene Ster 2 het laatste en beslissende pouleduel als Weltania 2 op bezoek komt op sportpark Pronsebroek. Een week later start de competitie in de reserve hoofdklasse met een thuisduel tegen ZSV 2 uit Zeilberg.

Tussenstand bekerpoule:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *