Dylan Zwartjes speler van de week bij voetbal247.nl

De amateurvoetbal website voetbal247.nl nomineert wekelijks op maandag drie spelers uit de Tweede Divisie, Derde Divisie Zaterdag en Derde Divisie Zondag in de rubriek ‘Speler van de Week’. Vervolgens kun je als bezoeker op maandag via de Facebook-pagina stemmen op één van de drie genomineerden. De ‘Speler van de Week’ wordt vervolgens op dinsdag bekend gemaakt. Aan het eind van het seizoen kiezen de bezoekers en redactie van Voetbal247.nl samen de ‘Speler van het Jaar’.

Voor de afgelopen speelronde 3 in de Derde Divisie Zondag werd Groene Ster-verdediger Dylan Zwartjes genonimeerd en ook na de meeste stemmen uitgekozen tot Speler van de Week achter de andere genomineerden Ted Amson (ADO’20) en Thijs van Pol (Gemert).

Groene Ster feliciteert Dylan met deze uitverkiezing!

Bekijk bericht voetbal247.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *