Groene Ster 2 in slotfase onderuit in Someren

Groene Ster 2, dat de competitiestart in de reserve hoofdklasse overtuigend won met 3-1 van ZSV, verloor afgelopen zondag in en tegen Someren in de slotfase met 1-0. Omdat Someren 1 al op zaterdagavond de derby tegen NWC gespeeld had, stonden alle wisselspelers van het eerste elftal bij een sterk Someren 2 in de basis. Ook in deze wedstrijd speelde de wind een hevige rol. Het jeugdige Groene Ster-team had het niet makkelijk tegen het fysiek sterke Someren 2. Groene Ster 2 speelde vanuit een gesloten verdediging en gokte op de counter. Lange tijd leek Groene Ster 2 de stand op 0-0 te kunnen houden. Tien minuten voor tijd kwam uit een aanval via de vleugel van Someren een lage voorzet waarbij de Someren-aanvaller werd vrijgelaten, die vervolgens de bal eenvoudig kon intikken. In de resterende tijd speelde Groene Ster alles of niets, echter zonder gevaarlijk te worden.

Aanstaande zondag 6 oktober speelt Groene Ster 2 een thuiswedstrijd tegen HVCH 2 uit Heesch. Aftrap in sportpark Pronsebroek is om 10.30 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *