Steun Groene Ster en doe mee aan Rabo Clubsupport

STEMMEN KAN NOG T/M 11 OKTOBER 2019! RKSV Groene Ster doet ook dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! Elke stem is geld waard. Kunnen wij ook dit jaar weer rekenen op uw stem? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

Rabobank Zuid-Limburg Oost stelt dit jaar € 400.000,- beschikbaar.

Als lid van de Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op je favoriete vereniging Groene Ster. De opbrengst van deze actie komt ten goed aan onze jeugdafdeling voor extra trainingsmaterialen. Je krijgt een brief van de Rabobank met een unieke stemcode waarmee je kunt stemmen op je favoriete vereniging. Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je jouw stem uit kunt brengen. Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

Namens RKSV Groene Ster alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *