Groene Ster – Westlandia naar zaterdagavond

De competitiewedstrijd Groene Ster – Westlandia in de Derde Divisie Zondag is verplaatst naar zaterdag 26 oktober 2019 (aanvang: 18.00 uur). Dit vanwege het feit dat Groene Ster midweeks op woensdag 30 oktober 2019 de Limburgse bekerclash tegen eredivisieclub VVV-Venlo op het programma heeft staan. Oorspronkelijk zou Groene Ster – Westlandia op zondagmiddag 27 oktober plaatsvinden. Aftrap van dit duel op sportpark Pronsebroek te Heerlerheide is nu op zaterdagavond om 18.00 uur.

Op zaterdag 26 oktober 2019 wordt op de 9e speeldag van de Derde Divisie Zondag eveneens de topper tussen OSS’20 (2) en HSC’21 (1) gespeeld, waardoor de huidige top drie in actie zal komen en er volop gestreden zal worden voor de koppositie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *