Voorverkoop tickets Groene Ster – VVV-Venlo van start

De tickets voor het bekerduel Groene Ster – VVV-Venlo  zijn binnen! De komende twee weken zullen er een aantal voorverkoop momenten plaatsvinden in de kantine van Groene Ster. Tijdens deze avonden kun je tickets bemachtigen voor Groene Ster – VVV-Venlo, het mooie Limburgse affiche in het kader van de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker op woensdag 30 oktober 2019.

De voorverkoop momenten in de kantine van Groene Ster zijn als volgt:

*Dinsdag 22 oktober 2019 van 19.00 uur t/m 21.00 uur
*Donderdag 24 oktober 2019 van 19.00 uur t/m 21.00 uur
*Vrijdag 25 oktober 2019 van 19.00 uur t/m 21.00 uur

De entreeprijs voor deze wedstrijd bedraagt EUR 10,00 voor volwassenen. De entreeprijs voor de leeftijd 65+ en jeugd t/m 14 jaar bedraagt EUR 5,00.

Leden en leden van de vriendenclub van Groene Ster krijgen voor deze wedstrijd korting op de toegang. De entreeprijs voor leden voor deze wedstrijd bedraagt EUR 5,00 voor volwassenen. De entreeprijs voor leden voor de leeftijd 65+ en jeugd t/m 14 jaar bedraagt EUR 2,50.

Deze gereduceerde toegangsprijzen voor leden gelden alleen, mits zij op een van de voorverkoopavonden hun persoonsgebonden toegangskaart persoonlijk komen kopen in de kantine. 

Kaderleden (trainers/leiders van jeugd en senioren teams, commissieleden etc.) hebben gratis toegang, mits zij hun persoonsgebonden kaart tijdens de voorverkoopavonden hebben afgehaald.

Op de wedstrijddag zelf dienen leden en kaderleden die geen persoonsgebonden toegangskaart hebben aangeschaft de normaal geldende entreeprijs te betalen.

Sponsoren en partners van Groene Ster ontvangen komende week een persoonlijke uitnodiging.

Tijdens de voorverkoop momenten kunnen vanaf 22 oktober ook de speciale wedstrijdsjaals (EUR 7,50 per sjaal) gekocht worden. Er is maar een beperkte oplage van deze sjaals, dus ben er tijdig bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *